Nærmere om tidspunktet for koncerten med Duo Huayra kommer snarest

Loussine Azizian og Leonardo Sesenna udgør tilsammen Duoen Huayra. De mødtes for første gang i februar 2015 i Kristiansand symfoniorkester hvor begge fik fast job.
Fælles passion for musikken og intens fokus på perfektionisme førte dem sammen til deres første koncert - i Sørlandets Kunstmuseum, arrangeret af Musikkens venner i Kristiansand, Norge.

Koncerten førte til talrige koncerter i både Danmark og Norge. I efteråret 2016 blev duoen tilbudt deres første pladekontrakt hos Walkway Records. Med økonomisk støtte fra Augustinus Fonden og Solistforeningen er pladen planlagt til udgivelse i 2019. Udover standard repertoiret for ensemblet vil pladen også byde på værket "Ballade" komponeret til duoen af den prisvindende unge komponist Nicklas Schmidt.

I August 2017 vandt Duo’en Sparebanken Sør Musikkpris på 75.000 norske kroner.

Duo Huayra